Onafhankelijk Reliv-distributeur
07886557942
About Reliv
Close

Wij zetten ons in voor vitale voeding

Je kunt ons ambitieus noemen, of een beetje gek. Maar wij geloven dat we met onze voedingsproducten de wereld kunnen veranderen. Al meer dan dertig jaar delen wij onze wetenschappelijk onderbouwde voedingsproducten  met mensen als jij die hun welzijn op peil willen houden. Wij hebben vele heerlijke shakes, die kunnen worden aangepast op basis van jouw specifieke dagelijkse behoeften.

Zakelijke kansen

Door Reliv-producten met anderen te delen krijg je de kans om een maandelijks inkomen, flinke bonussen en exclusieve reizen te verdienen. Dit geldt zowel voor nieuwe als voor bestaande distributeurs. Je kunt de leefstijl van je dromen bereiken door eigen baas te zijn en je eigen uren te bepalen. Voor jezelf werken betekent echter niet dat je er alleen voorstaat. Je wordt ondersteund door je eigen distributeursteam en alle medewerkers van het Reliv Europe hoofdkantoor. Wij hebben de hulpmiddelen die je nodig hebt om jouw onderneming te laten groeien.

Onze missie

Reliv is een bedrijf voor gezonde voeding met een duidelijk doel: zorgen dat onze basisproducten overal ter wereld bij de mensen thuis komen, zodat we hun lichaam, geest en ziel kunnen voeden. Dat kunnen wij niet alleen. We hebben een team nodig dat ons daarbij helpt. Als je je bij Reliv aansluit, verandert je leven! Een waardevolle beslissing, of je nou van je shakes wilt genieten als klant of eigen baas wilt zijn als onafhankelijk Reliv-distributeur.


Het lichaam voeden

Wij ondersteunen mensen bij het onderhouden van hun welzijn met onze hoogwaardige voedingsproducten.


De geest voeden

Wij helpen mensen met hun persoonlijke groei en zorgen dat mensen hun leven kunnen leiden zoals zij willen.


De ziel voeden

Wij geloven zo sterk in onze missie dat we een stichting hebben opgericht die voeding biedt aan kinderen over de hele wereld. We zijn er trots op dat we via de Reliv Kalogris Foundation een partnerschap vormen met onze onafhankelijke distributeurs en samen wat kunnen betekenen voor kansarme gemeenschappen over de hele wereld.